пятница, 8 февраля 2013 г.

пакування в логістиці

Европейська практика на багато переваг вiд застосування аутсорсингу вказуе, зокрема: прямування до виключення постiйних витрат, пiдвищення ефективностi i скорочення часу реалiзацii, використання потенцiалу партнера для змiцнення вла

Серед дiапазону рiшень «власне виконання» - «доручення назовнi» iснуе багато можливих рiшень. Рiшення можуть прийматися щодо окремих процесiв. Розвиток може наступати слiдом за здобутим досвiдом, а також разом зi зростанням довiри у зв язках з логiстичним партнером. Через стратегiчну позицiю аутсорсингу i його довгостроковий характер, слiд розрiзнити у цьому мiсцi субдоручення (стосунок мiж контрагентами, в якому виконавець отримуе iнструкцii вiд надавача доручення, як мае виконати завдання) вiд аутсорсингу (в якому аутсорсер (outsourcer) мае свободу вибору способу виконання даноi функцii або процесу). Надавач доручення, користуючись потенцiалом, знаннями, досвiдом i квалiфiкацiiю аутсорсера, очiкуе певних результатiв, натомiсть спосiб реалiзацii залишаеться у компетенцii виконавця. Отже, це неPе стосунок постачальник споживач, а стратегiчне партнерство, в якому кожний з партнерiв хоче досягти успiху, пристосовуючи своi процеси до обслуговування процесiв партнера.

1. Сутнiсть аутсорсингу

«ЯкщоPе щось, чого не зумiiмо зробити продуктивнiше, дешевше i краще, нiж нашi конкуренти, немае сенсу, щоб ми це робили. Ми повиннi найняти для виконання цiеi працi когось, хто зробить це краще вiд нас »

Логiстичнi рiшення щодо аутсорсингу

Авторы по рейтингу автора

Статьи по просмотрам

Статьи по комментариям

Статьи по рейтингу

Имя пользователя: *

Вход для пользователей

Логiстичнi рiшення щодо аутсорсингу | Ukrlogist

Комментариев нет:

Отправить комментарий